Privacy statement

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van deze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt, vertrouwelijk wordt behandeld. Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de afhandeling van uw reactie(s) of verzoek om nadere informatie. Naast het reageren op uw (re)actie zullen de gegevens, uitsluitend na uw toestemming, worden gebruikt voor het leveren van advies en producten, voor marktonderzoek en om u op de hoogte te stellen van producten en diensten.

Wij gaan te allen tijde zorgvuldig en vertrouwelijk om met de door u verstrekte gegevens. Uw gegevens worden dan ook nooit gedeeld met andere instanties dan de houdster van renoveermijnkeuken.nl, tenzij dit met uw toestemming gebeurt of de wetgeving dit van ons eist.

 Renoveermijnkeuken.nl is tegen spam- en ongevraagde reclame. Indien u alsnog van mening bent ongewenst e-mails van ons te ontvangen, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@mhk.nl. We zullen uw adres dan op uw verzoek uit ons bestand verwijderen.

Wilt u meer informatie? Geen geld (over) voor een nieuwe keuken? Kies voor renovatie. Al onze specialisten hebben ruime ervaring met renovaties en direct toegang tot alle bekende merken; voor fronten, werkbladen én voor apparatuur.

Maak daarom snel een afspraak en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden in uw keuken.
Maak een vrijblijvende afspraak
Houd mij op de hoogte van ontwikke-lingen rondom renoveermijnkeuken.nl
Zoek een renovator in de buurt
Vul hier uw postcode in: