Renoveermijnkeuken.nl = kiezen voor zekerheid.

Als u kiest voor één van onze specialisten dan kiest u voor zekerheid. De zekerheid dat een ervaren vakman uw keuken onder handen neemt, de zekerheid dat de werkzaamheden perfect naar wens worden uitgevoerd en de zekerheid van 5 jaar garantie op alle werkzaamheden die wij voor u verrichten; hoe klein, uitgebreid of specifiek dan ook.

Op alle keukenapparatuur die wij in uw keuken vervangen geldt de officiële garantietermijn van de fabrikanten zelf. Dat betekent dat u in bijna alle gevallen twee tot 5 jaar garantie op uw nieuwe keukenapparatuur krijgt. Mocht er onverwacht een probleem ontstaan,dan komen we binnen een week bij uw langs om te bepalen hoe het probleem adequaat en snel opgelost kan worden. Dat doen we voor al onze klanten; groot of klein. En óók lang nadat de keuken opgeleverd is.

De keukenspecialisten van RenoveerMijnKeuken.nl hebben kwaliteit en service hoog in hun vaandel staan. Ze verzorgen het complete renovatietraject: van opmeting tot oplevering. Elke keuken wordt schoon en kookklaar opgeleverd. Oude materialen, apparatuur en verpakkingen worden netjes meegenomen. Daarbij komt de zekerheid van 5 jaar garantie op alle werkzaam­heden; hoe klein, uitgebreid of specifiek dan ook. Voor keukenapparatuur geldt de standaard fabrieksgarantie.

Wilt u meer informatie? Geen geld (over) voor een nieuwe keuken? Kies voor renovatie. Al onze specialisten hebben ruime ervaring met renovaties en direct toegang tot alle bekende merken; voor fronten, werkbladen én voor apparatuur.

Maak daarom snel een afspraak en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden in uw keuken.
Maak een vrijblijvende afspraak
Houd mij op de hoogte van ontwikke-lingen rondom renoveermijnkeuken.nl
Zoek een renovator in de buurt
Vul hier uw postcode in: