Keukenrenovatie: ons recept voor uw nieuwe keuken

Deze keuken was in kwaliteit nog prima, maar het geheel zag er een beetje ‘ouderwets’ uit. De beige gewolkte fronten zijn daarom vervangen door mooie helderwitte deurtjes, de knopgrepen zijn van hetzelfde design gebleven alleen is nu gekozen voor zilver. Het nieuwe kunststof werkblad in antraciet kleur zorgt voor veel meer contrast in combinatie met de helderwitte fronten net als de nieuwe keukenmengkraan met enkele spoelbak van rvs. Ook de nieuwe RVS oven en gaskookplaat passen uitstekend bij deze inmiddels moderne keuken.

Deze renovatie hebben wij gerealiseerd voor € 2.695,-

Keukenrenovatie: ons recept voor uw nieuwe keuken

De witte foliefronten in deze keuken waren wat vergeeld en begonnen op een aantal plaatsen los te laten. Alle deuren zijn daarom vervangen door nieuwe fronten uit één stuk in sjiek antraciet en meteen voorzien van uitgefreesde, boogvormige grepen. Verder zijn de geïntegreerde afzuigkap en de moeilijk bereikbare bovenkast in zijn geheel vervangen. Gekozen is voor een moderne, geruisloze vlakschermkap met rvs greeplijst in een compleet nieuwe corpus. Om het geheel af te maken is er een gloednieuwe multifunctionele combi-magnetron op ooghoogte ingebouwd.

Deze renovatie hebben wij gerealiseerd voor € 2.339,-

Keukenrenovatie: ons recept voor uw nieuwe keuken

In deze keuken was nog prima te werken maar de felrode kleur begon inmiddels te vervelen. De rode kunststof fronten en de kapotte scharnieren zijn daarom vervangen door vlakke fronten in zilvergrijs Acrylux. Dit nieuwe materiaal heeft dezelfde uitstraling als een hoogglans maar is beduidend goedkoper. Het ‘oude’ composiet werkblad was nog in perfecte staat, dus geen reden tot vervanging. Wel zijn de rode achterwanden vervangen door composiet in dezelfde kleur als het werkblad. Een jarenlange wens van de eigenaren kwam ook uit met de plaatsing van een splinternieuwe vaatwasser.

Deze renovatie hebben wij gerealiseerd voor € 1.905,-
Maak een vrijblijvende afspraak
Houd mij op de hoogte van ontwikke-lingen rondom renoveermijnkeuken.nl
Zoek een renovator in de buurt
Vul hier uw postcode in: