De allerbeste service

Dat uw wensen, voorkeuren en uw gemak voorop staan bij de renovaties die wij uitvoeren spreekt voor zich. U geeft de kaders aan en bepaalt zelf aan welke eisen en wensen uw 'nieuwe' keuken moet voldoen. Samen met uw renovatiespecialist kijkt u vervolgens wat er mogelijk is en hoe de renovatie het beste aangepakt kan worden, ook in relatie tot uw budget.

Elke renovatie die wij uitvoeren is volledig en alle extra werkzaamheden zitten bij onze prijs inbegrepen. Dat betekent dat we bij ieder project een kookklare, schone keuken opleveren. De oude kastdeurtjes en het oude werkblad worden afgevoerd, net als alle verpakkingen en restmaterialen. De prijzen voor apparatuur die u op deze website vindt zijn inclusief transportkosten, montage en aansluiting, technische controle, het afvoeren van de oude apparatuur en de garantie.

Ook ná de renovatie van uw keuken kunt u namelijk een beroep op uw renovatiespecialist blijven doen. Eventuele problemen worden snel en vakkundig opgelost want u wilt natuurlijk optimaal van uw nieuwe keuken blijven genieten. Jaar in, jaar uit. Die garantie bieden wij.

De meest uitgebreide service,
voor één totaalprijs.
Wilt u meer informatie? Geen geld (over) voor een nieuwe keuken? Kies voor renovatie. Al onze specialisten hebben ruime ervaring met renovaties en direct toegang tot alle bekende merken; voor fronten, werkbladen én voor apparatuur.

Maak daarom snel een afspraak en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden in uw keuken.
Maak een vrijblijvende afspraak
Houd mij op de hoogte van ontwikke-lingen rondom renoveermijnkeuken.nl
Zoek een renovator in de buurt
Vul hier uw postcode in: